Υπηρεσίες

Γάμος

o

Υπηρεσίες οργάνωσης και εκτέλεσης δεξιώσεων με τα υψηλότερα standards σε προσωπικό, φαγητό και επικοινωνία. Δημιουργήστε μαζί μας το δικό σας μοναδικό event με custom menu και καλύψτε όλες σας τις απαιτήσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βάφτιση

o

Για μια υπέροχη δεξίωση βάφτισης, είτε σε κτήμα, είτε έξω απ’ την εκκλησία, σε δικό σας χώρο ή απλό delivery θα προσαρμόσουμε στα μέτρα σας ότι επιλέξετε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εταιρικά Event

o

Είτε είναι coffee break, είτε ένα εταιρικό Brunch, lunch break ή ακόμα και καθημερινή σίτιση, επικοινωνήστε μαζί μας για να οργανώσουμε την λύση στις ανάγκες της εταιρίας σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παιδικά Πάρτι

o

Κάντε λίγο πιο ξεχωριστή αυτή την ημέρα, διοργανώνοντας ένα παιδικό πάρτι πιο ξεκούραστα από ποτέ. Στήνουμε και σερβίρουμε ολόκληρη την δεξίωση που θα θέλατε ή παραδίδουμε στην πόρτα σας το μενού της επιλογής σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Private Chefs

o

Ερχόμαστε στον χώρο σας και καλύπτουμε πλήρως με προσωπικό, εξοπλισμό, φαγητό και γλυκό τις ανάγκες σας. Σε συνεργασία με βραβευμένους οινοπαραγωγούς σας προσφέρουμε ιδιαίτερες επιλογές σε κρασιά, καθώς και υπάρχει η δυνατότητα open bar με επαγγελματίες barman και πολλά cocktails.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Chef’s Catering

Ποιοτικό φαγητό και υπηρεσίες για ανθρώπους που θέλουν το κάτι παραπάνω στις σημαντικές τους στιγμές!
Ξεχωριστά μενού, με τις δικές σας προτιμήσεις για μοναδικές περιστάσεις!
Επικοινωνήστε μαζί μας για την δημιουργία του δικού σας μοναδικού event.